Dziś mamy 29 marca 2024, piątek, imieniny obchodzą:
16 maja 2023

Na mistrzostwa stawiło się 176 zawodników. KS Koronowo z medalami

fot. KS Koronowo Zapasy

fot. KS Koronowo Zapasy

Na rozegranych 7 maja 2023r. Mistrzostwach Miasta i Gminy# Koronowo w MGOSiR Koronowo wystartowało 176 zawodników i zawodniczek z 7 województw. Nasz klub (KS Koronowo Zapasy) reprezentowało 8 zawodników i 3 zawodniczki.

Klasyfikacja końcowa:
1 miejsce - Oliwia Krawczyk 31 kg
1 miejsce - Zośka Bargieł 62 kg
1 miejsce - Rafał Pozqnski 75 kg
1 miejsce - Patryk Wolszczak 85 kg
2 miejsce - Wiktor Jeziorowski 75 kg
3 miejsce - Bartek Górski 27 kg
3 miejsce - Alina Jankowska 54 kg
3 miejsce - Miłosz Grzelak 57 kg
5 miejsce - Błażej Bargieł 57 kg
8 miejsce - Yehor Puhach 44 kg
12 miejsce - Jeremiasz Galiński 37 kg

W klasyfikacji drużynowej chłopców zajęliśmy 4 miejsce, a w klasyfikacji dziewcząt 6. Ogromne gratulacje dla wszystkich!

Materiał: KS Koronowo Zapasy

Oceń artykuł: 5 7

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (0) Zgłoś naruszenie zasad

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!


0

Budynek Dworca Kolejowego. Poznajemy kolejny zabytek naszego miasta

Budynek dworca kolejowego w Solcu Kujawskim powstał w 1898 roku. Jest to budynek# murowany z ryzalitami, posiadający fundament kamienny z obramieniami otworów w cegle.

(czytaj więcej)
0

Domowa pizza. Jak dobrać składniki, by nie zepsuć klasycznego przepisu?

Chrupiący spód, soczyste warzywa, aromatyczne zioła i gorący,# rozpływający się żółty ser – pizza to danie, którym można delektować się na całym świecie. Prosta receptura zdobyła serca przedstawicieli różnych kultur, które tworzą własne kombinacje oparte na lokalnych składnikach. Nic dziwnego, klasyczna pizza to wręcz uzależniająca mieszanka sycących węglowodanów, wzmacniających smak tłuszczy, dodającego energii białka oraz pobudzających mikroelementów, pochodzących ze świeżych warzyw i ziół. Jak zatem odpowiednio dobrać składniki, by nie zepsuć klasycznego przepisu, a jednocześnie zaskoczyć swoich gości zupełnie nowym smakiem? Podpowiadamy!

(czytaj więcej)
0

Ponad 5,5 mln transakcji bonami. ZUS dokonał podsumowania programu

Rodzice i opiekunowie mieli dużo czasu na wykorzystanie #bonu turystycznego. Program wystartował 1 sierpnia 2020 r. i obowiązywał do 31 marca 2023 r. W tym czasie zrealizowano ponad 5,5 mln transakcji bonami na łączną kwotę blisko 3,2 mld zł. Suma płatności zrealizowanych przez mieszkańców województwa kujawsko-pomorskiego przekroczyła 160,6 mln zł.

(czytaj więcej)
0

Słodkości na tłusty czwartek. Przygotuj puszyste faworki

Tłusty Czwartek to w Polsce, jak wiadomo, #święto pod znakiem pączka. Inne ciastka i słodkości schodzą zwykle na dalszy plan, my chcemy jednak przypomnieć, że słodkości, które możemy serwować w tym wyjątkowo pysznym dniu jest znacznie więcej. Dajemy trzy propozycje.

(czytaj więcej)